SHOWROOM

FÅ RÅD OG FIND INSPIRATION

SPANSKE KLINKER & FILSER – DER SKAL OPLEVES

Showroom beliggende i Kolding & Middelfart

I vores showroom i Kolding kan du opleve de spanske klinker og fliser, og få en snak om, hvordan de kan passe ind i dit hjem. 

Vi ved at klinker skal opleves i virkeligheden, for det er først der du vil du opdage alle de detaljer, som gør klinker til vores foretrukne gulv- og vægbeklædning. Mærk fx hvordan klinker kan være helt glatte eller have mere struktur, eller se, hvordan forskellige mønstre og farver giver helt forskellige udtryk i et rum.  

Du finder Klinke-huset på Platinvej 2, 6000 Kolding. 

Vi holder åbent tirsdag-fredag fra 10 til 17 og lørdag fra 10 til 14. Hvis åbningstiderne ikke passer dig, holder vi gerne ekstra åbent.

I vores nye showroom i Middelfart kan du opleve et udsnit af vores klinker & fliser. Når du oplever klinkerne i virkeligheden, får du garanteret en masse idéer om, hvordan de kan passe ind i dit hjem. Kig forbi Byggecentrum når du ønsker at komme på inspiration tur og tag vores visitkort med dig hjem. 

Vi står altid klar til at rådgive dig, selv over telefon, hvis ikke du har mulighed for at komme forbi os i Kolding. 

Du finder vores showroom på Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart. 

Byggecentrum har åben alle ugens syv dage fra kl. 10.00 – 17:00

Gratis lån af prøveklinker i Kolding

Når du skal have klinker i dit hjem, er der flere ting, der skal tages stilling til. 

Hvilken størrelse skal klinkerne være? Og hvordan passerklinken til den indretning, du ønsker i dit køkken?  Hvad end du vil have klinker i brusekabinen i dit nye badeværelser eller et helt køkken i klinker, rådgiver vi dig, så du kan sætte pris på dit valg i mange år. 

Hvis du er i tvivl om dit valg, så tilbyder vi altid  at du låner en gratis prøveklinke med hjem fra showroomet i Kolding. Vi står klar til at byde dig velkommen og lede dig gennem de mange forskellige muligheder i klinkernes verden. 

Følg os på instagram

Få besøg af en klinkeekspert

Udfyld formularen, og bliv kontaktet af vores klinkeekspert
med muligheden for, at vi besøger dig derhjemme. 
Sammen ser vi på mulighederne og finder det helt perfekte match.

 

Helt gratis og uforpligtende vejledning!