OPLEV VORES UDVALG AF SPANSKE KLINKER OG CASSØE PRODUKTER I SHOWROOMET I KOLDING

Showroom centralt beliggende i Kolding

I vores showroom i Kolding kan du opleve de spanske klinker og få en snak om, hvordan de kan passe ind i dit hjem. Når du ser og mærker klinkerne i virkeligheden, vil du opdage alle de detaljer, som gør klinker til vores foretrukne gulv- og vægbeklædning. Mærk fx hvordan klinker kan være helt glatte eller have mere struktur, eller se, hvordan forskellige mønstre og farver giver helt forskellige udtryk i et rum. 

Når du oplever klinkerne i virkeligheden, får du garanteret en masse idéer om, hvordan de kan passe ind i dit hjem. Vi står altid klar til at rådgive dig, så du kan komme i mål med dine ønsker. Når du skal have klinker i dit hjem, er der flere ting, der skal tages stilling til. Hvilken størrelse skal klinkerne være? Og hvordan passer den lyse Halley-klinke til den indretning, du ønsker i dit køkken?  Hvad end du vil have klinker i brusekabinen i dit nye badeværelser eller et helt køkken i klinker, rådgiver vi dig, så du kan sætte pris på dit valg i mange år.

Når du besøger os, kan du selvfølgelig også se vores udvalg af produkter fra det danske brand Cassøe. Her finder du inspiration til at sammensætte de spanske klinker med skandinavisk design og skabe et moderne udtryk, som klæder de fleste danske hjem.  

Du finder vores showroom på Platinvej 2, 6000 Kolding. Vi holder åbent tirsdag-fredag fra 10 til 17 og lørdag fra 10 til 14. Hvis åbningstiderne ikke passer dig, holder vi gerne ekstra åbent. Ring eller skriv til os og aftal et tidspunkt, der passer dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

Besøg shoppen

Følg os på instagram