Om os

Hvem er Klinke huset

OPLEV VORES UDVALG AF SPANSKE KLINKER OG CASSØE PRODUKTER I SHOWROOMET I KOLDING

Spansk kvalitet & dansk design mødes

Hos Klinke-huset finder du et stort udvalg af klinker importeret direkte fra Spanien samt et moderne danske og tidsløst design indenfor badrumsinteriør, entré og garderobe.  De spanske klinker er af høj kvalitet, og findes i mange størrelser, så de uden problemener kan passe ind i dit hjem. De stilede
produkter fra Cassøe til badeværelse og entré er et lækkert supplement til alle moderne hjem, og
passer perfekt sammen med vores sortimént af klinker.

Vil du se det live? Kig forbi vores showroom i Kolding, hvor du kan få syn for sagen.

Teamet bag

Klinke-huset består af et team med flere års erfaring inden for byggebranchen og en stor interesse for renovering såvel som nybyg. I forbindelse med renovering og nybyg har vi ofte brugt klinker, og lærte derfor hurtigt, at de både er funktionelle og meget æstetiske. Gennem vores netværk fik vi en unik mulighed for at importere og forhandle smukke kvalitetsklinker fra Spanien. Og det var et tilbud, vi ikke kunne afslå. 

Vi er af den klare overbevisning, at klinker skal opleves i virkeligheden. Derfor var det helt naturligt at åbne et showroom i Kolding, hvor vi udstiller de spanske klinker. Og så står vi også altid klar til en snak om alt fra montering af klinker til hvilke farver, der passer perfekt til Calacatta-klinken.

Vi elsker klinker. Det er der ingen tvivl om. Og selvom klinker er smukke i sig selv, kan det rette tilbehør tage dem til næste niveau. Derfor forhandler vi også badrums- og entréinteriør fra det danske mærke Cassøe. Cassøe laver produkter der – ligesom klinker – både er funktionelle og smukke. Ved at kombinere det minimalistiske skandinaviske design med de smukke spanske klinker, kan du bringe det bedste frem i dine nye gulve og vægge.

Vores mission er at skabe et alternativ til de traditionelle løsninger, der findes indenfor klinker. Hos os er kundens ønsker i fokus. Det betyder, at vi går langt for, at du kan komme i mål med dine boligdrømme. Med de spanske klinker kan du sætte dit præg på dit nye hjem og skabe præcis det udtryk, du ønsker. 

Følg os på instagram