Om os

Hvem er Klinke huset

Teamet bag

Klinke-huset består af et team med flere års erfaring inden for byggebranchen og en stor interesse for renovering såvel som nybyg. I forbindelse med renovering og nybyg har vi ofte brugt klinker og fliser, og lærte derfor hurtigt, at de både er funktionelle og meget æstetiske. 

Gennem vores netværk fik vi en unik mulighed for at importere og forhandle smukke kvalitetsklinker fra Spanien. Og det var et tilbud, vi ikke kunne afslå. 

Vi er af den klare overbevisning, at klinker og fliser skal opleves i virkeligheden. Derfor var det helt naturligt at åbne et showroom i Kolding, hvor vi udstiller et eksklusivt udvalg. Vi står altid klar til at hjælpe dig med det helt rigtige klinkevalg. 

Vores mission er at skabe et alternativ til de traditionelle løsninger, der findes indenfor klinker og fliser. Hos os er kundens ønsker i fokus. Det betyder, at vi går langt for, at du kan komme i mål med dine boligdrømme. Med de spanske klinker kan du sætte dit præg på dit nye hjem og skabe præcis det udtryk, du ønsker. 

Sydeuropæisk kvalitet

Hos Klinke-huset finder du et stort udvalg af klinker og fliser importeret direkte fra Spanien. De spanske klinker er af høj kvalitet, og findes i mange størrelser, så de uden problemener kan passe ind i dit hjem.

Vil du se det live?

Kig forbi vores showroom i Kolding, eller vores byggeudstilling hos Byggecentrum i Middelfart, hvor du kan få syn for sagen

Følg os på instagram