Klinker & fliser

 Høj kvalitet og elegante udtryk  

Eksklusive klinker med tidsløst design

Hos Klinke-huset finder du klinker og fliser af den højeste kvalitet og i mange størrelser, så de egner sig til de fleste hjem. Klinker er et smukt og meget funktionelt alternativ til andre typer gulve eller vægbeklædninger. Når du vælger klinker og fliser til dine gulve eller vægge, får du en særdeles nem overflade at rengøre og en særdeles lang levetid. Det betyder, at du kan sætte pris på dine klinker og fliser i mange år, når du har valgt den rigtige

Hos Klinke-huset forhandler vi et udvalg af spanske klinker og fliser, som er berømte for deres høje kvalitet og elegante udtryk.  

Spanien har en lang historie med produktionen af klinker og fliser. Allerede i middelalderen blev der produceret klinker og fliser på den spanske østkyst, og spanske klinker blev hurtigt forbundet med kvalitet. Fliserne var dengang små og farverige, men i dag fås spanske klinker og fliser i alverdens størrelser, og du finder også mere elegante alternativer til de farverige fliser.  

Hos Klinke-huset importerer vi bl.a. fliser fra spanske Prissmacer, som har deres produktion i nærheden af Villareal. Her har de udviklet teknikken og kombineret den spanske tradition for fliser og klinker med den nyeste teknologi for at opnå et produkt af utroligt høj kvalitet. Klinkerne er ekstremt slidstærke og kan blandt andet modstå syre, fugt, temperaturskift, vægt og generel slitage. Med andre ord er klinkerne nærmest umulige at slide op og er samtidigt enormt nemme at vedligeholde og rengøre.

Hvis du vil opleve klinkerne i virkeligheden, byder vi dig enten velkommen i vores butik og showroom i Kolding, eller vores showroom i Middelfart.

Læs mere om vores showroom.  

Følg os på instagram