Klinker

Se udvalgte spanske klinker

OPLEV VORES UDVALG AF SPANSKE KLINKER I SHOWROOMET I KOLDING

Spanske klinker i høj kvalitet

Hos Klinke-huset finder du klinker af den højeste kvalitet og i mange størrelser, så de egner sig til de fleste hjem. Klinker er et smukt og meget funktionelt alternativ til andre typer gulve eller vægbeklædninger. Når du vælger klinker til dine gulve eller vægge, får du en særdeles nem rengøring og lang levetid. Det betyder, at du kan sætte pris på dine klinker i mange år, når du har valgt den rigtige klinke

Hos Klinke-huset forhandler vi et udvalg af spanske klinker, som er berømte for deres høje kvalitet og elegante udtryk.  

Spanien har en lang historie med produktionen af klinker og fliser. Allerede i middelalderen blev der produceret fliser på den spanske østkyst og spanske klinker blev hurtigt synonymt med kvalitet. Fliserne var dengang små og farverige, men i dag fås spanske klinker og fliser i alverdens størrelser, og du finder også mere elegante alternativer til de farverige fliser.  

Hos Klinke-huset importerer vi fliser fra spanske Todagres, som har deres produktion i nærheden af Villareal. Her har de udviklet teknikken og kombineret den spanske tradition for fliser og klinker med den nyeste teknologi for at opnå et produkt af utroligt høj kvalitet. Deres tekniske porcelæn, som de kalder deres klinker, er ekstremt slidstærke og kan blandt andet modstå syre, fugt, temperaturskift, vægt og generel slitage. Med andre ord er klinkerne nærmest umulige at slide op og er samtidigt enormt nemme at vedligeholde og rengøre.  

Den tekniske forklaring på klinkernes holdbarhed er, at Todagres’ klinker ikke bare er glaseret, men gennemfarvede og fuldstændigt forglasede. Dette giver en ekstremt holdbar klinke, som kan bruges under de fleste forhold.  

Hvis du vil opleve klinkerne i virkeligheden, byder vi dig velkommen til vores showroom i Kolding. Læs mere om vores showroom.